Into the Clear | MindApp
16180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

MindApp

clouds_1280x645

Hoe is MindApp ontstaan?

Drie jaar geleden werd bij industrieel ontwerper Frederik van den Broek (41) een hersentumor geconstateerd. De tumor bleek onbehandelbaar. De laatste weken van zijn leven besteedde Frederik aan een bijzonder doel: het ontwikkelen van een app.

Wat doet MindApp?

MindApp dient als een persoonlijk assistent voor medepatiƫnten die door hun aandoening veel moeite hebben met de vaak gecompliceerde behandeling van een hersentumor. MindApp geeft niet alleen precieze informatie over de ziekte en behandeling, maar is ook een geheugensteuntje voor ziekenhuisafspraken en het innemen van de medicatie. Ook kan de app de communicatie met artsen ondersteunen, onder meer door het bijhouden van een persoonlijk medisch dossier.

Mogelijk maken

Om het ‘brain child’ van Frederik van den Broek te kunnen verwezenlijken was een bedrag van 70.000 euro nodig, dat door middel van een medisch crowdfundingplatform werdĀ ingezameld. Er wordt inmiddels gewerkt aan de technische voorbereidingen van de app, om deze straks in een zo kort mogelijke tijd te kunnen bouwen.

Maak Het Project MindApp Mede Mogelijk En Doneer Een Bedrag.